Bestaat sinds 2012

Jaren geleden is Sabien begonnen met dit leuke bedrijf. Inmiddels heeft zij een leuke groep mensen om haar heen verzameld.

En bieden we naar perfecte schoonmaak, een perfecte sfeer en gedragen ons als jou vaste personeel.

Twijfels..?                Laten we dan eens een bakkie doen..!!

Ons doel = 100% jou streven

Laten we meteen met de schoonmaakspullen in jouw object vallen.

Chix-Cleaning is een gerenomeerd Zaans schoonmaak bedrijf. Wij werken al jaren met vele kleine en grote bedrijven in met name Noord-Holland.

De kracht van ons bedrijf zit hem met name in onze persoonlijke aanpak en de gezelligheid en sfeer die wij komen brengen in jouw bedrijf.

Naast goede schoonmaak, werken wij met een vast team. Dit team werk al ruimte tijd samen en gedragen zich binnen de organisatie zoals het eigen personeel. Wij werken om deze reden dan ook tijdens openingstijden om de band te bevorderen. Dit zorgt voor een hoop vertrouwen en natuurlijk een blinkend schoon object.

Zie verder onze reviews van de 97% tevreden klanten van Chix-Cleaning

  • De gemiddelde werknemer verliest negen werkdagen per jaar aan ziekte, waarvan sommige kunnen worden toegeschreven aan een gebrek aan hygiëne op de werkplek.
  • Een typisch kantoortoetsenbord kan op elk willekeurig moment tot 7.500 bacteriën herbergen.
  • Virussen zoals de griep kunnen 24 uur op onreine oppervlakken zoals bureaus of elektronische apparatuur blijven hangen.
  • 60% van het ziekteverzuim wordt veroorzaakt door vuile apparatuur op kantoor, zoals e-coli, staph en bacteriën.
  • 65% van de kantoormedewerkers delen telefoons en computers. Er zitten maar liefst 25.127 ziektekiemen per vierkante cm op slechts een telefoon, moeten werkgevers netheid serieus nemen??

Wij verstaan ons vak, en daarom kunnen wij ook echt ontzorgen. Simpelweg omdat wij verder kijken dan een dotje stof onder een tafel.

Meer informatie ontvangen?

Onze partners

Onze garanties

Simpel gezegd, ons doel bij Chix Cleaning is om 100% tevredenheid in onze service te bieden. Geen kleine lettertjes. Geen rare contracten. Gewoon goede schoonmaak en een berg persoonlijkheid.

Zeer veel

Ervaring

Door de ruime en jarenlange ervaring nemen wij veel werk uit handen in een korte tijd

97%

Tevredenheid

Doordat wij werken als onderdeel van het personeel. Zorgen wij naast perfecte schoonmaak ook voor een leuke rol in het geheel.

Onderdeel

Van jou personeel

Wij leveren werk alsof het ons eigen bedrijf is. Dit  zorgt voor een mooi pand maar ook voor makkelijke communicatie.

Kosten

Besparend

Doordat wij één zijn met jou bedrijf, kennen wij alle processen. Daardoor kunnen we sneller werken, wat simpelweg resulteert in minder uren.